Your Cart

ΖΕΣΤΑΝΕ ΜΕ…

Πρωταγωνιστής και αυτό τον Χειμώνα στο σαλόνι μας, το τζάκι, που ζεσταίνει αναμφίβολα τις καρδιές όλων μας. Η πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού κατά την διάρκεια του Χειμώνα, η οποία λειτουργεί ως πόλος έλξης και με ένα μαγικό τρόπο μαζεύει γύρω του όλη την οικογένεια.

Καθώς βαδίζουμε γοργά προς τις βαριές Χειμωνιάτικες νύκτες, αφού ολοένα και το κρύο αυξάνεται, το τζάκι αποτελεί την ιδανικότερη και πιο οικονομική λύση για να ζεστάνεις το σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή χαρίζει ιδανικές στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού.

Ποιος δεν θα ήθελε να καθίσει κοντά του, να χαζέψει την φωτιά του, να ταξιδέψει με τους ήχους του ξύλου που καίγεται, να μοιραστεί τα μυστικά και τα όνειρα του παρέα με την μαγεία που αποπνέει η φωτιά του, ενώ την ίδια στιγμή να απολαμβάνει την ζεστασιά του;

mathios stone cream studiobagno

Πέρα όμως από την ζεστασιά που μπορεί να προσφέρει στον χώρο μας, ένα πέτρινο τζάκι μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την σχεδιαστική αισθητική κάθε σπιτιού, αποπνέοντας μια ρουστίκ κομψότητα που κάνει τον χώρο μας να ξεχωρίζει. Τα πέτρινα τζάκια μπορούν να φαίνονται εντυπωσιακά με οποιοδήποτε στυλ σχεδίασης, ειδικά όταν συνδυάζονται και με το ξύλινο στοιχείο στον χώρο.

Αναμφίβολα η υφή είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που μπορούν να ξεδιπλώσουν τα χαρακτηριστικά ενός δωματίου και να το βοηθήσουν να ζωντανέψει. Η πέτρα λοιπόν, είναι ένα ιδιαίτερο και αγαπημένο υλικό για την επένδυση τζακιού ανά τον κόσμο. Το είδος της πέτρας που θα επιλέξεις και ο τρόπος που θα αποφασίσεις να την χρησιμοποιήσεις, μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό στυλ στον κάθε χώρο. Από παραδοσιακό ρουστίκ έως και μοντέρνο σύγχρονο.

mathios stone fireplace studiobagno

Ένας συνδυασμός από πέτρα και ξύλο ως επένδυση στο τζάκι είναι ότι πιο ταιριαστό μπορείτε να φανταστείτε για μια ρουστίκ διακόσμηση, ο οποίος από μόνος του προδιαθέτει μια πιο παραδοσιακή αίσθηση. Ειδικά όταν το τζάκι ανάβει θα σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε ένα σπιτάκι στην εξοχή, απολαμβάνοντας την φύση, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσεις πιο σμιλευμένες πέτρες σε συγκεκριμένους χρωματισμούς, αυτόματα μπορείς να ακολουθήσεις μια πιο μινιμαλιστική γραμμή στο χώρο σου. Στην ουσία αυτό που απαιτεί το μινιμαλιστικό ύφος, είναι απλότητα, με ξεκάθαρες γραμμές και χρώματα που είναι ξεκούραστα στο μάτι.

mathios stone black fireplace studiobagno

Όσο ελαφρύτερες και πιο απαλές είναι οι αποχρώσεις της πέτρας που θα επιλέξετε, σε μπεζ και γκρι χρώμα, τόσο πιο φυσικές θα μοιάζουν.

mathios stone brown grey cream studiobagno

Όποιο στυλ και να επιλέξετε να ακολουθήσετε για την επένδυση του τζακιού σας με πέτρα, θα ήταν αμέλεια να μην τονίσουμε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει η τοποθέτηση πέτρας γύρω από ένα τζάκι. Εκτός από το γεγονός ότι έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο, η πέτρα είναι ΠΥΡΑΝΤΟΧΗ και αυτό την καθιστά το ιδανικότερο υλικό στο οποίο μπορείτε να ανάψετε μέσα του φωτιά, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!

mathios master brick studiobagno

Ζεστάνετε τις μέρες και τα βράδια σας, με την γλύκα και την μαγεία της φωτιάς, περιτριγυρισμένης από την ζεστή αύρα της πέτρας. Νιώστε το τζάκι σας καθώς ανάβει σαν έναν ζωντανό οργανισμό που υπάρχει μαζί σας στον ίδιο χώρο, αναπνέει, χορεύει και σας κρατά συντροφιά. Η φωτιά του μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά για ατέλειωτες ώρες, ζεσταίνοντας το σπίτι σας και τις καρδιές σας με την αστείρευτη μαγεία που εκπέμπουν σε κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου οι φλόγες του.

ΖΕΣΤΑΝΕ ΜΕ φωτιά μου! ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ στον μαγικό αυτό χορό σου, ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΕΣΤΗ την φωλιά και την καρδιά μου και αυτό τον Χειμώνα! Και αυτά ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Elena Kyriakou

Marketing executive

Wishlist 0
Continue Shopping