Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός. Μάθετε περισσότερα.

Εταιρεία

Το Studio Bagno ιδρύθηκε το 1990 στη Λάρνακα. Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητο, μοντέρνο εκθεσιακό χώρο, ο οποίος λειτουργεί από το 2010. Βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας - Λευκωσίας, 3 χιλιόμετρα πριν τη Λάρνακα (Δήμος Αραδίππου). Η εταιρεία διαθέτει άρτια εξοπλισμένη αποθήκη στη Βιομηχανική Ζώνη Αραδίππου, Λάρνακας. Σαν εταιρεία επενδύουμε στην οργάνωση, στη γνώση, την εξυπηρέτηση, την ποιότητα, το design αλλά κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα. Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για κάθε προϋπολογισμό για επενδύσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, για νέες κατασκευές, ανακαινίσεις αλλά και αναπαλεώσεις κτιρίων.
Αντιπροσωπεύουμε μεγάλους οίκους του εξωτερικού από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ολλανδία κ.α. Διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από προϊόντα:

• Κεραμικά Δαπέδου & Τοίχου
• Παρκέ
• Σπα - Χώροι ευεξίας (Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ)
• Έπιπλα Μπάνιου
• Είδη υγιεινής
• Είδη Υγιεινής για Α.Μ.Ε.Α (άτομα με ειδικές ανάγκες)
• Κουζίνα
• Διακοσμητική πέτρα
• Παραδοσιακό Μαρμαράκι
• Δομικά Υλικά (από την αδελφική εταιρεία μας Bautech Systems Ltd)

Υπογραμμίζουμε ότι στη συλλογή μας συμπεριλαμβάνονται:

(α) Ειδικά πλακάκια Klinker για χώρους με απαιτήσεις προδιαγραφών HACCP (κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρους παραγωγής φαγητού ή ποτού).
(β) To παραδοσιακό μαρμαράκι για διατηρηταίες οικοδομές
(γ) Είδη υγιεινής & αξεσουάρ για άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα 3ης ηλικίας, άτομα με αναπηρία. Αντιπροσωπεύουμε ιταλικό οίκο σε ότι αφορά είδη υγιεινής και μπάρες ασφαλείας, ακολουθώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτοντας τα κατάλληλα πιστοποιητικά.
(δ) Την αρχιτεκτονική κατασκευασμένη πέτρα Mathios Stone. Σε πολλά μοντέλα και αποχρώσεις.
(ε) Το 2011 το τμήμα Δομικών Υλικών της Studio Bagno μετεξελίχτηκε στην εταιρεία Bautech Systems LTD με πλήρη γκάμα εξειδικευμένων ποιοτικών δομικών υλικών και συστημάτων από Γερμανία & Ελλάδα.

Σήμερα, η Bautech Systems Ltd, με εμπειρία και πλήρη γκάμα προϊόντων, είναι σε θέση να παρέχει λύσεις, οδηγίες για συστήματα εφαρμογών και επιλογές κατάλληλων δομικών υλικών για οποιουδήποτε τύπου δόμηση. Το πιστοποιημένο σύστημα Θερμομόνωσης μας ClimaSystem της Viodom είναι ήδη εφαρμοσμένο με επιτυχία σε ένα μεγάλο αριθμό κτιρίων.

Πάντοτε βασιζόμενοι στην ομαδική εργασία, κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και την τεχνολογία, μέσα από την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την κατανόηση, έχουμε σαν στόχο τη μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη με όραμα να καταστεί η πρώτη επιλογή στις επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με τα κατάλληλα δομικά υλικά.

Η πλήρως επαγγελματική εισήγηση μας σε κάθε πελάτης μας, εκπροσωπεί και εκφράζει το σλόγκαν μας "Επιλέγω σωστά... Εφαρμόζω σωστά".

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες