Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός. Μάθετε περισσότερα.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε - COVID19

17 Μαρτίου 2020

Τα καταστήματα ειδών υγιεινής και κεραμικών της Λάρνακας, Bagnostories, Cykings Ceramics Ltd, EKA Group, GDL Hadjimatheou Bathroom Center, KARIS Trading, P.David, Savvides και Studio Bagno Group, ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια του COVID-19, ως ένδειξη σεβασμού τόσο στους πελάτες όσο και στα στελέχη τους.
Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί αυτή την στιγμή, με την εξάπλωση του COVID-19 και με έντονο το αίσθημα ομαδικής ευθύνης και υπευθυνότητας που μας διακατέχει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συντονισμένα αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις εργασίες μας μέχρι τις 21/03/2020.
Τα τηλέφωνα των καταστημάτων μας και οι αποθήκες μας, θα παραμείνουν προσωρινά σε λειτουργία, χωρίς όμως να εξυπηρετούν πελάτες, πάρα μόνο τις προγραμματισμένες παραδώσεις εμπορευμάτων, καθώς και τις παραλαβές μας από εξωτερικό. Η κατάσταση στη χώρα μας θα αξιολογείται συνεχώς και θα επανέλθουμε με σχετική ενημέρωση.

Ευχή όλων μας να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς σύντομα, με περισσότερη δύναμη και ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας κάθε εταιρίας.

Όλοι μαζί συμμαχούμε για το καλύτερο βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία των συνανθρώπων μας και των οικογενειών μας και καλούμε και άλλες επιχειρήσεις, σε άλλους τομείς να μας ακολουθήσουν ούτως ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε νικητές!

Πιο κάτω θα βρείτε τα λογότυπα των εταιριών που συνεργάστηκαν για το κοινό καλό.

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες