Your Cart

Εσύ γέμισες τις μπαταρίες σου;

Πείτε καλημέρα μέσα από την δική σας όαση μπάνιου! Ξεκινήστε όμορφα την μέρα σας, γεμίζοντας τις δικές σας μπαταρίες, χρησιμοποιώντας την νέα τάση τις μόδας σε μπαταρίες μπάνιου και αξεσουάρ.

Με ένα χαλαρό ντους λες καληνύχτα και όνειρα γλυκά το βράδυ και καλημέρα το πρωί. Ο χώρος του μπάνιου είναι αυτός που κλείνει και ανοίγει την μέρα σου, για αυτό και είναι σημαντικό να είναι όμορφος, γεμάτος χρώματα και να σου αποπνέει την ηρεμία που λαχταράς κάθε μέρα.Να σου γεμίζει τις μπαταρίες, καλωσορίζοντας την καινούργια μέρα και να σου τις αποφορτίζει καθώς δύει ο ήλιος.

Οι μπαταρίες μπάνιου ή αλλιώς μίξερ όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, είναι ίσως το πιο σημαντικό και ευαίσθητο στοιχείο ανάμεσα στις κατηγορίες ειδών μπάνιου. Η καθημερινή και ασταμάτητη τους χρήση τις καθιστά την νούμερο ένα πινελιά στον χώρο του μπάνιου, σε αντίθεση με το παρελθόν.

Ενώ για πολλές δεκαετίες το χρώμα στις μπαταρίες και τα αξεσουάρ μπάνιου ήταν μόνο το νίκελ (χρωμέ) τα δεδομένα στην διακόσμηση αλλάξαν.

gold black mixers studiobagno

Η τεχνολογία υπερπηδά εμπόδια μπροστά και κατακλύζει την ζωή μας με υπέροχα σχέδια και χρώματα. Οι αμέτρητες χρωματικές επιλογές σε γυαλιστά, ματ και brushed, προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στον χώρο σας, αφού η φινέτσα κρίνεται στις λεπτομέρειες.

bathroom mixer black studiobagno

Μπορείτε να διαλέξετε μαύρο ματ προσθέτοντας έτσι μια πινελιά αρρενωπότητας και πολυτέλειας στην διακόσμηση σας, ή μια λαμπερή μεταλλική όψη για να δώσει μια νότα μυστηρίου. Ακόμη μπορείτε να δώσετε μια δόση αρμονίας και φυσικές αποχρώσεις στον χώρο σας επιλέγοντας βουρτσισμένο μπρούντζο. Μην αποκλείσετε το χρυσό και το ροζ χρυσό στις μπαταρίες και αξεσουάρ μπάνιου αφού εδώ και λίγο καιρό επέστρεψαν δριμύτερα και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

rosegold bath mixer studiobagno

Όποιο και εάν είναι το μπάνιο που ονειρεύεστε, κλασσικό ή μοντέρνο, πολυτελές ή λιτό, εξοχικό ή αστικό, οι επιλογές χρωμάτων και τα διαφορετικά φινιρίσματα σχεδιασμού, μπορούν να ολοκληρώσουν τον χώρο σας δίνοντας σας την λύση που ζητάτε.

Το κόστος της μπαταρίας (μίξερ) επηρεάζει άμεσα την ποιότητα κατασκευής της για να μπορεί να είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Οι τεχνικές προδιαγραφές της πρέπει να είναι κατάλληλες για την χρήση της με πόσιμο νερό. Δηλαδή τα μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να κατασκευαστούν οι μπαταρίες πρέπει να συμβαδίζουν με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

bath mixer black studiobagno

Σαν αποτέλεσμα, οι μπαταρίες μπάνιου (μίξερ) και τα αξεσουάρ, αξίζουν την αμέριστη προσοχή μας και σε αρκετές περιπτώσεις ίσως λίγα χρήματα παραπάνω από τον προϋπολογισμό μας.

Όσοι από εσάς λοιπόν, σχεδιάζετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, να δημιουργήσετε ένα νέο μπάνιο ή απλά να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες σας, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις νέες προτάσεις που κυκλοφορούν, λαμβάνοντας σίγουρα, σοβαρά υπόψιν την ποιότητα κατασκευής, αφού κάποιες επιλογές έχουν άμεση σχέση με την υγεία μας.

black basin mixer studiobagno

Οι μπαταρίες μπάνιου έρχονται πρώτα σε επαφή με το νερό και στην συνέχεια με το σώμα μας. Σε περίπτωση που το νερό κατά την επαφή έχει υποστεί την οποιαδήποτε αλλοίωση, τότε με την καθημερινή χρήση και το πέρασμα του χρόνου αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία μας.

gold basin mixer studiobagno

Γεμίστε τις μπαταρίες σας σωστά λοιπόν, επιλέγοντας όχι μόνο το χρώμα που σας ταιριάζει αλλά και την ποιότητα που πάει μαζί! Γεμίστε με τολμηρή φρεσκάδα και αντισυμβατική γοητεία, επιλέγοντας εντυπωσιακό και καλλίγραμμο Μαύρο Ματ, διακριτικό και φυσικό Βουρτσισμένο Μπροντζέ, επιβλητικό Χρυσό γυαλιστό, πολυτελές Ροζ Χρυσό και άλλα τόσα χρώματα.

Μην φοβηθείτε να τολμήσετε!

Εσείς ακόμη να γεμίσετε μπαταρίες;

Elena Kyriacou

Marketing Executive

Wishlist 0
Continue Shopping