Your Cart

Ποίος πήρε το χρώμα μου

equipe yellow wall tiles studiobagno

Τολμήστε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και κάντε τρελούς συνδυασμούς χρωμάτων στον χώρο του μπάνιου σας. Αυτοί οι εκπληκτικοί, τρελοί συνδυασμοί χρωμάτων και ιδεών, σίγουρα δεν ταιριάζουν στους συντηρητικούς της διακόσμησης, αλλά αποτελούν ιδιαίτερη πρόκληση στους τολμηρούς που αρέσκονται στους πειραματισμούς με νέα στυλ και στο τέλος επιτυγχάνουν να εντυπωσιάζουν.

equipe rectagular green wall tiles studiobagno

Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε τα ταμπού και τις φοβίες σας και να εκφράσετε την αληθινή και πιο στιλάτη εκδοχή του εαυτού σας, συνδυάζοντας εκρηκτικούς χρωματισμούς και υφές στον πιο προσωπικό σας χώρο. Το μπάνιο σας!

Αρχίστε με μικρές πινελιές, οι οποίες δεν θα αλλάξουν το όλο concept του χώρου σας και κρατάτε στην σκέψη σας, πως το διαφορετικό δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάστε!

eqipe mint colour wall tiles studiobagno

Υπάρχουν χρώματα που μας αρέσουν και άλλα που δεν τα πάμε καθόλου! Πέρα όμως από τα θέματα αισθητικής, το κάθε χρώμα είναι μια ακτινοβολία, μια δόνηση που μπορεί να εναρμονίζεται ή και όχι με τον κάθε ένα μας.

Ψάξτε λοιπόν για τα δικά σας χρώματα και εντάξετε τα στο χώρο σας. Δείτε τι τραβά την προσοχή στο δικό σας μάτι και μην φοβηθείτε να το απολαύσετε στον δικό σας προσωπικό χώρο, απλά και μόνο επειδή είναι έντονο, επειδή δεν το κάνουν οι άλλοι ή γιατί θέλεις να έχεις μια ζώνη ασφαλείας παίζοντας με πιο ουδέτερα χρώματα.

equipe white wall tiles studiobagno

Συνήθως το ασφαλές είναι βαρετό, ενώ το διαφορετικό είναι η πρόκληση που σπανίζει και έτσι δεν την βλέπεις συχνά, για αυτό και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις.
Η αντίθεση μεγαλώνει τον χώρο και δίνει βάθος. Συνήθως για να το πετύχουμε αυτό τοποθετούμε μια πιο σκούρα απόχρωση στο πάτωμα και ένα πιο ανοικτόχρωμο κεραμικό στον τοίχο.

Οι χώροι δίνουν μια νέα εμπειρία εξερεύνησης και απόλαυσης και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σκελετό, που θα κρατά ενωμένα τα διάφορα χρώματα μεταξύ τους και θα προσφέρει μια διαφορετική αντίληψη του χώρου στον κάθε έναν ξεχωριστά. Πρέπει να μάθουμε να παντρεύουμε τα διάφορα υλικά και χρώματα μεταξύ τους ακόμη και εάν είναι εντελώς αντίθετα. Το κάθε ένα έχει και κάτι διαφορετικό να μας πει.

equipe squared mint wall tiles studiobagno

Μην επαναπαύεστε στο ασφαλές και εξερευνήστε νέους ορίζοντες, όπως ακριβώς οι ήρωές στο βιβλίο «ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΟΥ».  Γίνετε εσείς ο «Ρουθούνης» και ο «Τρεχάλης»  του δικού σας χώρου. Να οσφραίνεστε γρήγορα τις αλλαγές στις νέες τάσεις γύρω σας, όπως ο «Ρουθούνης» και να ορμάτε κατευθείαν στην δράση όπως ο «Τρεχάλης». Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και πιο απολαυστικό από το δικό σας ουράνιο τόξο. Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να μην θέλετε να βραχείτε, εάν αυτή η βροχή χρωμάτων πηγάζει από μέσα σας, έχει τον δικό σας χαρακτήρα, είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας!

equipe pink wall tiles studiobagno

Ψάξε, ρώτα, εμπιστεύσου τους ειδικούς και τόλμησε να κάνεις την διαφορά! Βγάλτε από τα στερεότυπά σας τον «Χμ» που αρνιόταν την αλλαγή γιατί φοβόταν πως τα πράγματα θα ήταν χειρότερα και αρχίστε με αυτό το άρθρο να μετατρέπεστε σε «Χα», που μαθαίνει να προσαρμόσετε εγκαίρως, όταν συνειδητοποιεί ότι η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσοι από εσάς δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο «ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΟΥ» διαβάστε το άμεσα και δεν θα πιστεύετε πόσο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα!

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να διερωτηθεί ποτέ «ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ;»

Elena Kyriacou

Marketing Executive

Wishlist 0
Continue Shopping